Despre noi

Unde am inceput

ScentAir a fost creat in 1994 de un Inginer de Imagine Walt Disney folosind arome pentru a imbunatati experienta din parcul tematic si de a crea o experienta unica.

Pe langa scopul initial de a avea o experienta unica, mai intensa asupra atractiilor turistice, a aratat de asemenea ca oaspetii au stat mai mult, s-au intors mai des si ca atare au consumat mai mult timp si mai multi bani in parc.

Misiunea noastra

De a transforma mediile, de a comunica cu brandurile, de a crea experiente memorabile si de a oferi conexiuni emotionale prin puterea aromelor

  • Asigurand calitate absoluta printr-un spectru larg de avantaje, tehnologii demonstrate de propagare a aromelor
  • Suntem unde aveti nevoie de noi cu peste 700 de reprezentanti.
  • Echipa proprie de chimisti, ingineri si parfumieri.
  • Aderam la cele mai inalte nivele de siguranta, eficacitate si performanta.

De ce Scentair?

Pentru că avem o varietate de soluţii dovedite.

Pentru că avem zeci de ani de experienţă, fiind lider global în Aroma Marketing. Pentru că îţi putem oferi o altă variantă de marketing, una non-invazivă, una care nu-ţi va enerva clienţii, chiar dimpotrivă.

Mirosul e unul dintre cele mai puternice simţuri, având capacitatea să ne provoace o varietate largă de reacţii. Te-ai gândit că poţi folosi mirosul în avantajul tău? Că-ţi poţi diferenţia afacerea folosindu-te de ceva atât de simplu?

Ce putem noi face? În primul rând, vrem să ştim cine eşti, ce anume oferi, care e publicul tău ţintă şi care sunt aşteptările tale. Apoi, creăm o strategie de marketing individualizată, identificând mirosul potrivit pentru afacerea ta. Scopul este ca fiecare client ce-ţi trece pragul să fie impresionat de la primul pas, să poată relaţiona cu tine, ca business, la un alt nivel decât în mod normal.

Practic, îţi oferim posibilitatea să devii brand-ul pe care îl vor ţine minte, în care au încredere şi la care vor reveni de fiecare dată cu cea mai mare plăcere.

Cu mai mult de 72,000 de implementări, experienţa noastră ne permite să oferim soluţii dovedite şi tehnologii avansate care vin în întâmpinarea nevoilor unice ale clienţilor:

  • Soluţii pentru zone definite şi zone largi
  • Tehnologii de pulverizare evaporativă şi uscată.