SCENTAIR – specialistii Aroma Marketing, locul I in Top Profit Romania

ScentAir Romania, lider incontestabil pe piata din Romania in domeniul Aroma Marketing, a fost desemnata locul I in Top Profit Romania. Profesionalismul echipei precum si managementul eficient au dus la recunoasterea companiei ca fiind alegerea principala a firmelor interesate de Aroma Marketing.

Cu tehnologii inovative, o paleta completa de parfumuri adaptabile oricarui domeniu de activitate, o gama larga de servicii de inalta calitate, compania ScentAir s-a bucurat in 2017 de o cifra de afaceri de 1.116.705 Ron.

Componentă majoră a strategiei de marketing, Aroma marketing-ul s-a bucurat de o extindere semnificativă în rândul afacerilor din România. Fie ca vorbim de hoteluri de 5 stele sau clinici de sanatate private, sali de fitness sau showroom-uri auto, compania ScentAir România este jucatorul principal de pe piata din Romania in Aroma Marketing.

“Incununarea eforturilor echipei ScentAir pentru anul 2017 o reprezinta aceasta recunoastere, prin ocuparea locului I in Top Profit Romania. Se confirma astfel ca echipa ScentAir este formata din specialisti iar solutiile oferite partenerilor nostri sunt solutii high-end”, afirma Dl. George Catanescu, General Manager al ScentAir Romania.

Pentru mai multe detalii legate de aromele disponibile, tehnologiile folosite şi serviciile oferite de ScentAir România vizitaţi www.scentair-romania.ro.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.