ScentDirect Tower

ScentDirect® Tower

Folosind ScentDirect® Tower, puteți amplasa un sistem de distribuție a mirosurilor chiar și în cele mai dificile spații. Este de dimensiuni convenabile și are un design modern, așa că va arăta bine oriunde. Prin capacul detașabil, aveți acces direct la sistem, deci este extrem de ușor să programați și să înlocuiți cartușele.

ScentDirect® Tower este fabricat din material de poliuretan de înaltă calitate, care înconjoară un cadru robust din oțel inoxidabil. Turnul este disponibil în trei culori.

ScentDirect® Tower găzduiește un sistem ScentDirect® (vândut separat) și este o opțiune excelentă atunci când nu este posibilă instalarea pe perete, plafon sau pe șine, iar livrarea de miros HVAC nu este disponibilă.

Caracteristici:

  • Ușor de manevrat și amplasat
  • Distribuția parfumurilor de ieșire laterală
  • Distribuția folosind ventilatoare pentru rezultate optime
  • Complet programabil
  • Funcționarea la joasă tensiune

Utilizări ale ScentDirect® Tower?

ScentDirect® Tower este soluția ideală atunci când sistemul dvs. ScentDirect® nu poate fi plasat cu ușurință în spațiul pe care îl aveți în vedere. Ca și ScentDirect®, acest sistem este adesea folosit de organizații care doresc rezultate maxime dintr-un singur sistem de mirosuri.

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.