Testimoniale

Misiunea noastră este aceea de a transforma mediile prin puterea parfumului, de a comunica cu brand-urile, de a crea experiențe memorabile și de a oferi conexiuni emoționale prin puterea aromelor.

Beneficiem de o echipă proprie de chimiști, ingineri și parfumieri și aderăm la cele mai înalte nivele de siguranță, eficacitate și performanță.

BONUS SLOTS CLUB & MORE

Atunci când pui pasiune în ceea ce faci, se simte, iar dedicarea echipei ScentAir România ne ajută întotdeauna să avem viața plăcut parfumată.
Mulțumim!

Sense Hotel Sofia

Being the most luxury and modern 5 star hotel in Sofia we choose ScentAir Aroma Marketing as a value added feature. ScentAir Romania helped us to achieve higher guest satisfaction.

Auto Soft

O colaborare fructuoasă, bazată pe livrarea serviciilor cu promtitudine și profesionalism. Soluțiile de odorizare a celor de la SCENT AIR sunt un ajutor de nădejde în cele 4 puncte de service roți AUTO SOFT din București.

FabricaDeProfile

La sediul FabricaDeProfile, experiența este și mai plăcută acum pentru că, pe lângă consultanța de specialitate și designul profilelor noastre, totul devine o poveste prin prospețimea notelor fine ale parfumului Scent Air.

 

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.