Arome

Care sunt beneficiile parfumului ambiental

Mirosul este unul din cele mai puternice simţuri – trezeşte emoţii, rememorează trăiri. Utilizând mirosul, ne putem conecta la nivel emoţional şi putem crea amintiri memorabile. Aroma marketing vă ajută să creați o legătură invizibilă cu clienţii dvs, la nivel emoţional. Vă ajută să atrageți noi clienţi prin oferirea unei alte perspective asupra shopping-ului.

De ce cumpărăm dintr-un anumit magazin? Pentru că locul respectiv e curat, personalul e întotdeauna amabil iar produsele ne plac. Dar ce-ar fi dacă, pe lângă toate astea, ați putea oferi clienţilor dvs ceva în plus? Aici intervine Aroma marketing-ul şi noi, ScentAir.

Ce vă oferim?

  • Brand parfum – un miros unic, creat doar pentru afacerea dvs care îi va ajuta pe clienţi să vă identifice mult mai repede.
  • O altfel de atmosferă – folosind mirosul, putem schimba comportamentul clienţilor dvs, oferindu-le o altfel de experienţă în loc de banalul şi obositorul shopping.
  • Arome funcţionale – putem neutraliza mirosuri neplăcute, putem consolida emoţii, putem rememora trăiri.
  • Cu o varietate largă de arome, vă putem ajuta să vă duceți business-ul la un alt nivel.
Aromele ScentAir

Vă invităm să descoperiți detalii, dând click pe pozele de mai jos

Călduros & Primitor

Arome calde și primitoare ce evocă un sentiment plăcut și confortabil și ajută la rememorarea unor locuri și momente plăcute din viața dvs. Cu aceste arome, se creează o atmosferă confortabilă, în care clienții se vor simți în largul lor.

Călduros & Primitor

Luxuriant & Sofisticat

Arome care creează o atmosferă de lux și opulență în orice spațiu. Puteți folosi puterea aromei de piele naturală sau chiar complexitatea parfumului de orhidee pentru a oferi clienților senzația de servicii superioare și de calitate.

Luxuriant & Sofisticat

Proaspăt & Revigorant

Dacă doriți ca mirosul să fie remarcat, atunci soluția potrivită pentru dvs o constituie aromele proaspete și revigorante. Arome energice și intense, cu care veți atrage atenția tuturor.

Proaspăt & Revigorant

Relaxant & Liniștitor

Cu aceste arome, veți crea o atmosferă relaxantă pentru clienții dvs., care vor uita de toate grijile. În această atmosferă caldă și calmă, vor fi deschiși la idei noi.

Relaxant & Liniștitor

Savuros & Gurmand

Arome calde, savuroase, ce vor deschide apetitul oricărui client. Pregătiți-vă și întâmpinați clienții cu o atmosferă unică, folosind aromele specifice de plăcintă cu mere sau biscuiți cu ciocolată.

Savuros & Gurmand

Călătorie & Evadare

Aduceți tropicele mai aproape de casă cu aceste arome senzuale și misterioase. Creați o atmosferă de Caraibe direct în locația dvs., simțiți-vă ca acasă în climate însorite și permiteți clienților să se bucure.

Călătorie & Evadare

Atemporal & Floral

Grădina bunicii plină de trandafiri, un buchet parfumat de crini, iasomie sau bujori – toate sunt arome atemporale, cu ajutorul cărora veți putea oferi o experiență de cinci stele clienților care vă trec pragul.

Atemporal & Floral

Neutralizator de arome

Aromele care conțin neutralizator vă vor ajuta să eliminați orice miros neplăcut: de la cel din toalete, saloane, bucătării și până la mirosul de țigară, al animalelor de companie sau de transpirație.

Neutralizator de arome

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.