Relaxant & Liniștitor

Vă invităm să descoperiți detalii, dând click pe pozele de mai jos

Bamboo Tea

Un parfum verde, care-ți vindecă sufletul cu ajutorul combinației detoxifiante de frunze de bambus și ceai de iasomie. Note de bergamotă verde, iasomie și neroli.

*conține neutralizator de arome

Bamboo Tea

Black Pearl

Un parfum fresh, marin, o nestemată prețioasă găsită în adâncurile mării albastre: captivantă, unică și rară. Note de coajă de lămâie, ceai negru și salvie, combinate cu lemn și mosc.

Black Pearl

Eucalyptus Mint

Un parfum aromat, mentolat, ca o escapadă la munte, unde aerul este proaspăt și rece. Note înălțătoare de eucalipt și mentă, combinate cu mosc și santal.

*conține neutralizator de arome

Eucalyptus Mint

Green Bamboo

Un parfum verde, floral, ca o briză ce străbate grădina de bambus de pe malul lacului. Un amestec aromat de bergamotă și iarbă verde, combinat cu castravete, iasomie și neroli.

*conține neutralizator de arome

Green Bamboo

Green clover & Aloe

Un parfum verde, floral, ce te poartă în atmosfera dimineții, când picăturile de rouă se depun pe frunzele delicate ale plantelor. Un parfum proaspăt cu note de verbenă, aloe și margarete.

*conține neutralizator de arome

Green Clover & Aloe

Lavender & Ylang

Un parfum aromatic, floral, ca o zi relaxantă la SPA, care te reîncarcă cu energie. Un amestec aromat de lavandă, salvie și ylang ylang.

*conține neutralizator de arome

Lavender & Ylang

Lavender Lemon Verbena

Un parfum aromat, verde, ce simbolizează un peisaj mediteranean, cu grădini verzi și livezi de portocali. Un parfum fresh, cu note de coajă de lămâie și portocale de Valencia, amestecat cu lavandă și cedru.

Lavender Lemon Verbena

Lys D'Eau

Un parfum fresh, marin, ca o viziune a nuferilor pe malul lacului, ce capturează capodopera naturii. Note calde de citrice și nuferi, accentuate de mușchi și ambră.

Lys D’Eau

Serene Lavender

Un parfum aromat, citric, ce-ți oferă calmitate și un sentiment de liniște. Ai parte de relaxare totală cu note naturale de verde și citrice, amestecate cu lavandă și salvie de grădină.

Serene Lavender

Juniper Aloe

Un parfum fructat, floral, ca o briză proapătă de primăvară, ce aduce un sentiment minunat de reînnoire. Un amestec viu de mere verzi, salvie sălbatică și portocale dulci, cu note de iasomie, violete și lemn.

Juniper Aloe

Seaside Driftwood

Un parfum fresh, lemnos, o aromă fresh a brizei de mare și a lemnului uscat de soare. Note fresh și ușoare de iasomie și ambră sunt echilibrate de cele de caprifoi și santal.

*conține neutralizator de arome

Seaside Driftwood

White Tea & Orchid

Un parfum citric, cu aromă ce ceai, ce te poartă într-o grădină liniștitoare, plină de orhidee ce atârnă din copaci. Reînvie ziua cu un amestec de lămâie, portocală și ghimbir, evidențiat de note florale subtile, de orhidee albă.

White Tea & Orchid

Tranquil Waters

Un parfum verde, marin, ce te va relaxa ca o cascadă pe malul unui lac liniștit. Note liniștitoare de frunze verzi, combinate cu citrice, crin și mosc.

Tranquil Waters

White Tea & Ginger

Un parfum citric, cu aromă de ceai, ce îți hrănește inima și sufletul. Note de bergamotă și floare de ghimbir se combină armonios cu ceai alb, cedru și mosc.

White Tea & Ginger

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.