Unde puteți utiliza Aroma Marketing - vă invităm să descoperiți detalii, dând click pe pozele de mai jos

Retail

O primire călduroasă oferă clienților un sentiment de neuitat prin difuzarea aromelor calde și înălțătoare. Studiile demonstrează că aromele au capacitatea de a-i face pe oameni să rămână mai mult în zonele parfumate , influențând chiar și decizia de cumpărare a acestora.

Office

Spațiul de lucru parfumat creează o senzație plăcută, reduce stresul și crește productivitatea și capacitatea de concentrare a angajaților. De exemplu, studiile au arătat că erorile de tastare s-au redus semnificativ atunci când operatorii au fost expuși aromei de lămâie și lavandă.

Fitness și recreere

În sălile de sport mirosurile neplăcute sunt inevitabile. Utilizarea unui parfum ambiental în aceste locații, în mod corect, nu doar că va elimina mirosurile neplăcute dar va duce și la creșterea nivelului de energie al cursanților și, implicit, al satisfacției acestora.

Spitale și clinici

Clinicile și spitalele sunt predispuse mirosurilor de medicamente și substanțe chimice, ceea ce duce la creșterea anxietății pacienților atunci când intră în astfel de unități. Folosirea anumitor arome relaxante în zonele de așteptare va duce la scăderea anxietății pacienților.

Showroom

Industria de mașini este una foarte competitivă și majoritatea clienților cumpără mașini cu frecvență aleatorie, de aceea trebuie să vă evidențiați de restul dealerilor. Brandingul multisenzorial implică o serie de factori cheie, bazat pe cele 5 simțuri iar o experiență perfectă se obține atunci când puteți să vă conectați cu cel puțin trei dintre simțurile clienților dvs.

Cazinouri

Cazinourile și centrele de divertisment sunt pionieri în domeniul parfumului de marketing. Într-un cazino, totul este despre experiența clienților însă marile suprafețele și spațiile de fumat în cazinouri sunt adesea o provocare. Un parfum agreabil adaptat aspectului cazinoului creează o atmosferă plăcută și relaxată, iar clienții stau mai mult și se întorc mai des.

Hoteluri

Multe hoteluri importante folosesc parfumul în zonele comune, creând astfel o impresie unică și distinctă, o experiență multisenzorială. Aromele au rolul de a întări factorii pozitivi de fericire, senzualitate, relaxare și stimulare. Oferiți-le clienților dvs un tratament deosebit, iar ei vor reveni, răsplătindu-vă cu loialitate pe termen lung.

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).