Hoteluri

De ce să folosiți parfumul pentru hotelul pe care-l conduceți? Pentru că veți avea ocazia să oferiți turiştilor o altfel de experienţă şi vă veți diferenţia de multitudinea de hoteluri existente pe piaţă.

Oferind clienţilor experienţe de neuitat, în special în domeniul hotelier, puteţi fi siguri că v-ați ales cu un client loial, care va reveni de fiecare dată cu plăcere. Pe lângă aspectele practice ale eliminării mirosurilor neplăcute (de ex. fumul de ţigară), aromele creează o experienţă multisenzorială în zonele publice şi o legătură emoţională cu oaspeţii dvs.

Puteţi adăuga o nouă dimensiune evenimentelor care se desfăşoară în hotel, oferindu-le oaspeţilor opţiunea de a-şi alege parfumul preferat pentru eveniment.

ScentAir vă poate ajuta, îndrăzniți să fiți altfel!

De ce să folosim parfum ambiental în hotel?

Parfumarea lobby-ului va oferi un efect de primire călduroasă pentru oaspeții dvs și nu numai:

  • aromele creează o experiență multisenzorială în zonele publice și o legătură emoțională cu oaspeții dvs
  • elimină mirosurile neplăcute, inclusiv fumul de țigară, și alte mirosuri nedorite

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).