De ce ScentAir?

Pentru că avem o varietate de soluţii dovedite.

Pentru că avem zeci de ani de experienţă, fiind lider global în Aroma Marketing. Pentru că vă putem oferi o altă variantă de marketing, una non-invazivă, una care nu vă va enerva clienţii, chiar dimpotrivă.

Mirosul e unul dintre cele mai puternice simţuri, având capacitatea să ne provoace o varietate largă de reacţii. V-ați gândit că puteți folosi mirosul în avantajul dvs? Că vă puteți diferenţia afacerea folosindu-vă de ceva atât de simplu?

Ce putem noi face? În primul rând, vrem să ştim cine sunteți, ce anume oferiți, care este publicul dvs ţintă şi care sunt aşteptările dvs. Apoi, creăm o strategie de marketing individualizată, identificând mirosul potrivit pentru afacerea pe care o conduceți. Scopul este ca fiecare client ce vă trece pragul să fie impresionat de la primul pas, să poată relaţiona cu dvs, ca business, la un alt nivel decât în mod normal.

Practic, vă oferim posibilitatea să deveniți brand-ul pe care îl vor ţine minte, în care au încredere şi la care vor reveni de fiecare dată cu cea mai mare plăcere.

Cu mai mult de 72,000 de implementări, experienţa noastră ne permite să oferim soluţii dovedite şi tehnologii avansate care vin în întâmpinarea nevoilor unice ale clienţilor:

  • Soluţii pentru zone definite şi zone largi
  • Tehnologii de pulverizare evaporativă şi uscată.

Mirosul este primul simț ce se dezvoltă în pântecele mamei.

Ne amintim ceea ce mirosim mult mai mult timp și mult mai intens.

Mirosul ne poate îmbunătăți starea de spirit cu până la 40%.

Putem recunoaște peste 10.000 de mirosuri.

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.