De ce Aroma Marketing?

Aroma marketing a fost o mare perioadă de timp un instrument subestimat, dar este tot mai mult văzută ca o componentă fixă ​​a unei formule de afaceri. ScentAir România se concentrează pe companii din toate tipurile de industrii și sectoare. Suntem convinși că parfumul de marketing ar putea fi benefic pentru afacerea dvs.

Arome disponibile

Scopul nostru este să oferim fiecărui client o impresie de durată, să realizăm o conexiune emoțională cu clienții la un nivel mai ridicat, să consolidăm continuitatea și elementele cheie ale brand-ului dvs și să creăm amintiri noi și de durată.

Vă gândiți la aspect, textură, sunet.

Dar v-ați gândit vreodată la mirosul din jur?

Utilizări

Aroma Marketing a fost o mare perioadă de timp un instrument subestimat in marketing, însă este tot mai des văzută ca o componentă fixă a unei formule de afaceri.

Experiența clientului este un amestec de puncte senzoriale cheie: vizual, servicii, confort, miros, sunet. Dacă unul din acești factori lipsește, experiența clienților dvs va fi incompletă.

Brand parfum unic sau parfum logo pentru compania dvs

Cu un miros unic și logo, vă evidențiați în fața concurenței și creați o conexiune emoțională între brand și consumatorii brandului dvs.

O atmosferă pozitivă în compania dvs.

Cu mirosul potrivit, puteți aduce o schimbare reală în comportamentul clienților dvs, aceștia interacționând mai mult cu brandul dvs.

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.