Certificare internațională

Parfumurile ScentAir România sunt la standarde aprobate de Asociația Internațională a Parfumurilor precum și în concordanță cu noile reglementări care limitează conținutul în compuși organici volatili. Cartușele de parfum ScentAir România nu conțin formaldehidă sau alți compuși cancerigeni.

Cartușurile de parfum ScentAir România conțin cele mai fine uleiuri esențiale și ingrediente aromatice. O multitudine din substanțele prezente în parfumurile noastre se folosesc, direct sau indirect, în industria cosmetică sau pot fi regăsiți în produse alimentare. Parfumurile noastre sunt, de asemenea, acceptate de către Institutul de Cercetare a Materialelor pentru Parfumuri ca fiind ”produse care sunt considerate, în general, sigure”.

Parfumurile ambientale ScentAir nu conțin alergeni repiratori identificați, nu conțin ftalați, cunoscuți pentru dezechilibrele endocrine provocate, nu conțin R59 care contribuie la subțierea stratului de ozon.

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.