Cazinouri

Centrele de divertisment au înţeles de mult timp că totul este despre experienţa clienţilor şi sunt pionieri în domeniul parfumului de marketing.

Un parfum adaptat cu aspectul cazinoului creează o atmosfera plăcută şi relaxată şi astfel clienţii revin cu plăcere şi stau mai mult.

Cu o experienţă de mai mult de 20 de ani, echipa ScentAir a lucrat cu Mandalay Bay şi The Venetian în Las Vegas precum şi o seamă de centre de distracţii din România, oferindu-le soluţii personalizate de aroma marketing.

De ce să folosim parfum ambiental în cazinouri?

Beneficiile folosirii unui parfum ambiental în marile spații ale cazinourilor sunt multiple:

  • neutralizează mirosul neplăcut de fum de țigară
  • folosesc un flux de aer neutru
  • brand-aroma este aceeași în tot cazino-ul
  • clienții beneficiază de o experiență unică

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).