Fitness și recreere

Ştim cu toţii că în sălile de sport mirosurile neplăcute sunt aproape inevitabile. De ce să nu oferim cursanţilor experienţe memorabile chiar şi atunci când fac sport? Studiile au arătat că sunt de 100 de ori mai multe şanse să ne amintim ceva ce am mirosit decât ceva ce am văzut, aşa că de ce să nu folosim asta în avantajul business-ului dvs?

Putem folosi esenţe fresh care vor revitaliza şi vor îmbunătăţi antrenamentul cursanţilor, o dată cu neutralizarea mirosurilor neplăcute.

Întrebați-ne cum vă putem ajuta şi sala dvs de fitness va deveni cea mai populară.

De ce să folosim parfum ambiental în sala de fitness?

Utilizarea unui parfum ambiental, în mod corect, în sala de fitness are multiple beneficii:

  • esențele „fresh” sunt folosite pentru a energiza și revitaliza și s-a arătat că  îmbunătățesc antrenamentul;
  • aromele de fructe pot reduce pofta de mâncare;
  • neutralizează mirosurile neplăcute

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).