Hoteluri

De ce să folosiți parfumul pentru hotelul pe care-l conduceți? Pentru că veți avea ocazia să oferiți turiştilor o altfel de experienţă şi vă veți diferenţia de multitudinea de hoteluri existente pe piaţă.

Oferind clienţilor experienţe de neuitat, în special în domeniul hotelier, puteţi fi siguri că v-ați ales cu un client loial, care va reveni de fiecare dată cu plăcere. Pe lângă aspectele practice ale eliminării mirosurilor neplăcute (de ex. fumul de ţigară), aromele creează o experienţă multisenzorială în zonele publice şi o legătură emoţională cu oaspeţii dvs.

Puteţi adăuga o nouă dimensiune evenimentelor care se desfăşoară în hotel, oferindu-le oaspeţilor opţiunea de a-şi alege parfumul preferat pentru eveniment.

ScentAir vă poate ajuta, îndrăzniți să fiți altfel!

De ce să folosim parfum ambiental în hotel?

Parfumarea lobby-ului va oferi un efect de primire călduroasă pentru oaspeții dvs și nu numai:

  • aromele creează o experiență multisenzorială în zonele publice și o legătură emoțională cu oaspeții dvs
  • elimină mirosurile neplăcute, inclusiv fumul de țigară, și alte mirosuri nedorite

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.