Showroom

Aroma marketing în showroom este modul prin care afacerea dvs se poate diferenția de concurență și prin care puteți oferi clienților momente unice.

Când folosiți branding multisensorial trebuie luați în considerare o serie de factori cheie bazaţi pe cele 5 simţuri. Când reușiți să creați o legătură stabilă cu clienţii utilizând cel puţin trei dintre simţuri, puteţi spune că ați oferit experienţa perfectă!

Cum miroase o maşină nouă? Cu toţii ştim mirosul specific pe care nu-l putem recrea după. Cum mai mult de 75% dintre emoţii sunt generate de ceea ce mirosim, clienţii vor avea tendinţa să petreacă mai mult timp şi să plătească mai mult într-un ambient plăcut mirositor.

Fiți atfel, fiți showroom-ul pe care cei aflaţi în căutare de o maşină nouă îl vor alege.

Alegeți Aroma marketing în showroom. Alegeți ScentAir.

De ce să folosim parfum ambiental în showroom-uri?

Studiile arată următoarele aspecte:

  • consumatorii evaluează produsele parfumate ca fiind de o calitate superioară
  • 75% dintre emoții sunt generate de ceea ce mirosim
  • consumatorii sunt mai dornici să cumpere și să plătească mai mult într-un ambient plăcut mirositor
  • consumatorii își amintesc magazinele plăcut mirositoare

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).