Spitale și clinici

Cui îi place să meargă la doctor, chiar şi pentru un control de rutină? Răspunsul e simplu – nimeni nu merge de plăcere.

Cum putem noi ajuta? Folosind arome relaxante, putem reduce anxietatea în rândul pacienţilor şi îi putem relaxa înaintea întâlnirii cu medicul. Folosind arome neutre, putem elimina mirosul caracteristic de medicament şi substanţe chimice.

Alegeți să fiți altfel şi să oferiți o altfel de experienţă celor care vă trec pragul.

De ce să folosim parfum ambiental în spitale și clinici?

De ce să folosim arome în clinici, cabinete sau spitale?

  • vanilia a fost folosită în unitățile de primiri urgență pentru a scădea claustrofobia și tensiunea.
  • parfumurile relaxante calmează pacienții în situații de stres cauzate de momentele pre-operatorii în chirurgia dentară și în clinicile de recoltare sânge.
  • aromele neutralizante pot fi folosite pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute din spitale, cabinetele de geriatrie, de gastro-enterologie
  • eucaliptul se poate folosi pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute și are proprietăți antibacteriene
  • ameliorează anxietatea și tensiunea în cabinetele medicale și săli de așteptare pentru pacienți și membrii ai familiei
  • creează un ambient calm în azilele de bătrâni

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).