Clienții noștri

Poema

Un vis ce s-a transformat în dorință, Poema este un brand 100% românesc, inspirat de complexitatea femeilor. Ne bucurăm că putem participa cu arome speciale la înmiresmarea magazinelor Poema.

Orange

Cu peste 183 de milioane de clienți pe cinci continente, Orange este unul dintre liderii mondiali în telecomunicații. În România, Orange a ales să implementeze în reprezentanțele de vânzări parfumuri-semnătură oferite de ScentAir.

Sense Hotel Sofia

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Sofia, Sense Hotel îmbină luxul și design-ul superb cu serviciile de 5 stele, oferind oaspeților experiențe memorabile cu ajutorul aromelor puse la dispoziție de ScentAir România.

Zara Home

Zara Home, magazinul dedicat decorațiunilor pentru casă și nu numai, a ales ScentAir pentru a implementa la nivel global aromele personalizate, în toate magazinele companiei și cele în sistem franciză.

Misiunea noastră este aceea de a transforma mediile prin puterea parfumului, de a comunica cu brand-urile, de a crea experiențe memorabile și de a oferi conexiuni emoționale prin puterea aromelor.

Asigurând calitate absolută printr-un spectru larg de avantaje, tehnologii demonstrate de propagare a aromelor, echipa ScentAir România este acolo unde aveți nevoie.

Beneficiem de o echipă proprie de chimiști, ingineri și parfumieri și aderăm la cele mai înalte nivele de siguranță, eficacitate și performanță.

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.