Clienții noștri

6AM Ceremony

Orange

Cu peste 183 de milioane de clienți pe cinci continente, Orange este unul dintre liderii mondiali în telecomunicații. În România, Orange a ales să implementeze în reprezentanțele de vânzări parfumuri-semnătură oferite de ScentAir.

Sense Hotel Sofia

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Sofia, Sense Hotel îmbină luxul și design-ul superb cu serviciile de 5 stele, oferind oaspeților experiențe memorabile cu ajutorul aromelor puse la dispoziție de ScentAir România.

Zara Home

Zara Home, magazinul dedicat decorațiunilor pentru casă și nu numai, a ales ScentAir pentru a implementa la nivel global aromele personalizate, în toate magazinele companiei și cele în sistem franciză.

Misiunea noastră este aceea de a transforma mediile prin puterea parfumului, de a comunica cu brand-urile, de a crea experiențe memorabile și de a oferi conexiuni emoționale prin puterea aromelor.

Asigurând calitate absolută printr-un spectru larg de avantaje, tehnologii demonstrate de propagare a aromelor, echipa ScentAir România este acolo unde aveți nevoie.

Beneficiem de o echipă proprie de chimiști, ingineri și parfumieri și aderăm la cele mai înalte nivele de siguranță, eficacitate și performanță.

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.