Utilizări

Retail

Aromele au capacitatea de a-i face pe oameni să rămână mai mult în zonele parfumate, influențând chiar și decizia de cumpărare a acestora.

Office

Spațiul de lucru parfumat creează o senzație plăcută, reduce stresul iar cei care lucrează în domenii parfumate demonstrează o mai mare eficiență.

Fitness și Recreere

Utilizarea, în mod corect, a unui parfum în sala de sport nu doar că va elimina mirosurile neplăcute dar va crește și nivelul de energie al cursanților.

Showroom

Consumatorii evaluează produsele parfumate ca fiind de o calitate superioară iar 75% dintre emoții sunt generate de ceea ce mirosim.

Spitale și Clinici

Folosirea anumitor arome relaxante în cadrul clinicilor și spitalelor, în special în zonele de așteptare, reduc anxietatea în rândul pacienților.

Hoteluri

Aromele au proprietatea de a ne influența starea de spirit astfel încât oamenii își amintesc cu 75% mai mult ceea ce miros decât ceea ce văd sau ating.

Cazinouri

Un parfum agreabil adaptat aspectului cazino-ului ajută la crearea unei atmosfere plăcută și relaxantă, iar clienții vor sta mai mult și vor reveni mai des.

Testimoniale

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).