SCENTAIR, lider global în domeniul Aroma Marketing, achiziționează compania Brandaroma

ScentAir, lider global în domeniul aroma marketing, a preluat compania Brandaroma, un jucător important pe piaţa aromelor ambientale. ScentAir a fost susţinută pe parcursul negocierilor şi achiziţiei de către fondul de capital privat Parthenon Capital Partners. Brandaroma este o companie extinsă pe 4 continente (Asia, Australia, America şi Europa), cele mai importante centre ale sale regăsindu-se în Hong Kong, Macau, China, Australia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Serviciile oferite de Brandaroma sunt comercializate sub brandul AromaSys.

ScentAir a investit în ultimii 20 de ani în resursa umană, în servicii de calitate oferite clienţilor, dar şi în tehnologii inovative pentru a oferi cele mai bune soluţii din domeniul aromelor ambientale.

„Achiziţia Brandaroma va asigura companiei ScentAir expansiunea şi statuarea poziţiei de lider global pe piaţa aromelor ambientale”, a declarat Andrew Kindfuller, preşedinte şi CEO al ScentAir. Clienţii ScentAir vor avea parte de experienţe noi şi de un nou model de marketing, mai rapid şi mai puternic, datorită acestei tranzacţii.

Serviciile ScentAir sunt disponibile în peste 109 ţări din toată lumea şi asigură vânzări, distribuţie şi operaţiuni în America de Nord şi Sud, Europa, Orientul Mijlociu şi Asia.

“Prin achiziţia Brandaroma/AromaSys, ScentAir îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa aromelor ambientale, ceea ce va permite un suport mult mai bun pentru clienţii din toată lumea”, continuă Andrew Kindfuller.

“Fuziunea produselor şi experienţei Brandaroma cu tehnologia şi resursele ScentAir va ajuta la creşterea şi expansiunea pe care ne-o dorim”, a declarat Brian Edwards, CRO al ScentAir.

Compania ScentAir (www.scentair.com) cu sediul în Charlotte, Carolina de Nord (SUA) este responsabilă de experienţe aroma marketing pentru 5 miliarde de persoane din toată lumea. Având clienţi din peste 109 ţări, ScentAir este cea mai mare şi una dintre cele mai bune companii din domeniul aromelor ambientale. Cu sedii în Hong Kong, Shanghai, Macau, Toulouse, Londra şi Madrid, ScentAir are şi o prezenţa locală în peste 70 de ţări.

Parthenon Capital Partners este un fond de capital privat cu sedii în Boston şi San Francisco (SUA). Parthenon vizează afacerile de nişă şi investeşte în companii cu experienţă ajutându-le în creşterea afacerilor. În acelaşi timp, Parthenon este un partener activ în managementul acestor companii şi ajută la recapitalizarea acestora, dar şi la susţinerea celor din conducere. Departamentul specializat pe investiţii al Parthenon are o experienţă vastă în strategii de marketing şi corporate, capitalizarea afacerilor şi operaţiuni de marketing.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).