SCENTAIR – prezență constantă în piața aromelor ambientale

Prezentă pe piața Aroma Marketing  de peste 20 de ani, compania ScentAir își menține poziția de lider incontestabil în România și în 2018.

Oferind cele mai bune și cele mai moderne soluții în domeniul aromelor ambientale, ScentAir oferă clienților săi o gamă completă de servicii: de la vânzări și distribuție și până la întreținerea operațională a echipamentelor furnizate.

În ultimii ani, Aroma Marketing-ul a devenit o componentă esențială a strategiei de marketing și tot mai multe companii din diverse domenii de activitate apelează la opțiuni de ambientare înmiresmată pentru a-și promova brand-ul.

Liderul pieței de mobilier în România și situată în primele 12 companii de acest fel din Europa, compania Mobexpert este una din ultimele beneficiare a Aroma Marketing-ului oferit de specialiștii ScentAir.

”Ne bucurăm că suntem partenerii Mobexpert în oferirea de noi experiențe clienților acestora. Pornind de la experiențele pe care Mobexpert își dorește să le ofere clienților, am creat un parfum ambiental exclusiv pe care îl veți simți în toate show-room-urile din țară”, afirmă Dl. George Cătănescu, General Manager al ScentAir România.

”Facem un nou pas în dezvoltarea experienței Mobexpert prin parteneriatul cu ScentAir România, prin crearea acestui parfum ambiental exclusiv. Pe parcursul etapelor de dezvoltare, producție și implementare, ScentAir România a răspuns tuturor exigențelor Mobexpert și suntem convinși că am reușit să ne atingem obiectivul propus. ScentAir este partenerul nostru de încredere.”, afirmă reprezentanții Mobexpert.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.