SCENTAIR – specialiştii Aroma Marketing în domeniul ospitalităţii hoteliere

Compania ScentAir s-a evidenţiat pe piaţa Aroma Marketing din România ca lider incontestabil datorită tehnologiilor inovative folosite, a calităţii serviciilor şi, nu în ultimul rând, oferind cele mai bune soluţii în domeniul aromelor ambientale.

Cu o prezenţă în domeniul Aroma Marketing de peste 20 de ani, serviciile ScentAir se remarcă prin oferirea de o paletă completă de opțiuni de ambientare înmiresmată pentru diverse industrii, de la vânzări şi distribuţie, până la întreţinerea operaţională a echipamentelor furnizate.

Componentă majoră a strategiei de marketing, Aroma marketing-ul în domeniul ospitalităţii hoteliere s-a bucurat de o extindere semnificativă în rândul hotelurilor din România. Printre clienţii ScentAir România pot fi enumerați jucători importanți și nume sonore, precum JW Marriott Grand Hotel, Radisson Blu Hotel şi Sheraton Hotel în Bucureşti, dar şi Hotel Bavaria Blu, Vega Hotel şi Hotel Iaki în Mamaia.

“Cercetările arată că aromele au proprietatea de a ne influenţa starea de spirit, astfel încât oamenii îşi amintesc cu 75% mai mult ceea ce miros decât ceea ce văd sau ating. Cu ajutorul nostru, puteţi adăuga o nouă dimensiune evenimentelor din hotelul Dumneavoastră, puteţi crea o experienţă multisenzorială şi o legătură emoţională cu cei ce vă vizitează”, afirmă Dl. George Cătănescu, General Manager al ScentAir România.

“În acelaşi timp, echipa ScentAir România vă poate ajuta să descoperiţi şi să creaţi un brand parfum unic sau un parfum logo pentru hotelul Dumneavoastră”, a mai spus Dl. Cătănescu.

Pentru mai multe detalii legate de aromele disponibile, tehnologiile folosite şi serviciile oferite de ScentAir România vizitaţi www.scentair-romania.ro.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.