ScentSticks

ScentSticks

ScentSticks – o soluţie simplă şi flexibilă, disponibilă pentru birouri sau camere mici, dar și pentru propriul apartament.

ScentSticks sunt ideale pentru a parfuma spațiile mici cu un miros expresiv.

Acestea sunt versatile, astfel încât pot filăsate la vedere sau ascunse in decorul existent. Diferența față de alte soluții de aroma marketink este ca mirosul va fi prezent imediat.

ScentSticks sunt fabricate din fibră de hârtie infuzată cu parfum pur. Acestea sunt mai curate și mai sigure decât difuzoarele de ulei și lumânări fără scurgeri, ceară de picături, flăcări sau electricitate.

Vă oferim pachete de 25 sau 50 de bucăți pentru acest produs. Bețișoarele se înlocuiesc manual, în funcție de nivelul la care se dorește păstrarea nivelului de miros.

Aromele pot fi personalizate, în funcție de preferințele dvs.

În sectiunea Contact așteptăm cererile și dorințele dvs.!

Trimite-ne acum un e-mail pentru oferta ta personalizată.

Arome si prăjituri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).